menu

Mester Grønn er nå Miljøfyrtårn-sertifisert

– I Mester Grønn ønsker vi å være vårt samfunnsansvar bevisst. Vi mener at både virksomheter og individer må gjøre det de kan for å sette et så lite fotavtrykk i naturen som mulig. En av vår tids store miljøutfordringer er avfall og ikke-bærekraftig bruk av ressurser. Avfall på avveie ødelegger naturen rundt oss, og naturressursene spises opp. Vi ønsker å ta de miljøvennlige valgene, fordi vi som selger en bit av naturen, har et ekstra ansvar for å ta vare på den, sier Erling Ølstad, administrerende direktør i Mester Grønn.

Daglig leder i Stiftelsen Miljøfyrtårn, Ann-Kristin Ytreberg, er imponert over holdningene og engasjementet til Mester Grønn:

– Vi gratulerer Mester Grønn med Miljøfyrtårn-sertifisering av hele selskapet. Innsatsen som er lagt ned for å ta et helhetlig miljøansvar er imponerende. Samtidig har Mester Grønn utfordret oss på vår sertifiseringsordning og gjort at vi har tatt store steg i retning av å bli enklere, mer relevante og forhåpentligvis også lønnsomme, sier Ann-Kristin Ytreberg, daglig leder i Stiftelsen Miljøfyrtårn.

Hos Strandtorget er butikksjef Eva og hennes team veldig stolt av sertifiseringen, vi gratulerer.

Mester Grønn

Publisert: 20.11.2017 10:53 Forfatter: Linda Øvstehage