menu

Sirupstynnkakebakeriet Biteti har åpnet.

Vi ønsker Anita velkommen til oss. Hun selger produkter av god kvalitet, laget på den gamle måten.

anita

Anita lager sirupstynnkaker etter bestemorsoppskrift fra Rendalen, dette er noe hun lærte da hun var liten jente.
Oppskriften har gått i arv, laget med kjærlighet og er et godt utført håndtverk av kaker kjevelt og stekt på takke.
Kakene inneholder: Hvetemel, vann, sirup, fløte, setersmør og kardemomme.

Med et ønske om å føre tradisjonen videre fikk Anita pusset opp den gamle bakekjelleren i 2013 som bestemoren hadde og fikk godkjennelse fra mattilsynet. Dermed var drømmen i gang.

I dag er bakeriet flyttet til Brumunddal, kakene leveres blandt annet til Jacobs på Holtet, Kaffistova, Matfatet og Skiblander.

pultost

I tillegg til sirupstynnkakene har Anita kortreist mat fra lokale produsenter.
Vi kan nevne pultost, spekemat, flatbrød og bingebærgele.

pølser

Flere spennende gode produkter er på vei inn i butikken.

Sirupstynnkakebakeriet Biteti er vel verdt et besøk, du finner butikken rett ved siden av Interoptik.

Publisert: 22.05.2017 12:54 Forfatter: Linda Øvstehage