menu

Strandtorget Classic Rock Night 18

Legendariske MANFRED MANN,s EARTH BAND (UK) Kommer til Lillehammer 7 July 2018 . Med Special Guest THE ALARM (UK) DREAM POLICE (NOR) LAST GREAT DREAMERS(UK) og Gausdals BLACK ICE utgjør de Strandtorget Classic Rock Night .

Manfred-Manns-earth-band2

Rock Night er en 1 kvelds festival med musikk fra Musikkens glansdager . Rock Night er et samarbeide mellom Høtlytt / Lillehammer Blues Weekend og Strandtorget Kjøpesenter. Nede ved bredden av Lågen på grøntarealet ved Klokketårnet rigges det til festival. Her blir det fantastisk musikk ,servering av mat og drikke.

Manfred Mann (UK) er en av de mest populære artister gjennom tidene i Norge. Alle bandets album siden slutten av 60-tallet har nådd Topp10 på salgslistene!

The Alarm (UK) bandet fra Wales slo igjennom på samme tidspungt som deres venner i U2 og ble av musikkpressen spådd til og bli det store bandet av disse . Selv om kammeratene i U2 fikk verdensherredømme fikk også THE ALARM en del hits på begge sider av Atlanteren og ble booket til alle verdens største festivaler . Med Mike Peters i spissen er bandet fikk bandet et rykte som et av de beste live bandene der ute .

The alarm

DREAM POLICE (NOR ) Østfoldbandet med en av Norges beste vokalister Rene Andersen i spissen ga ut 2 album som vekte stor oppmerksomhet internasjonalt . Etter disse to utgivelsene ble bandet lagt på is. Rene Andersen gikk solo og ble en av de mest populære mannlige artistene i landet .Låtskriver og gitarist Trond Holter grunnla Wigwam. Dream Police har så smått gjenoppstått og noen få eksklusive konserter gis i året Lillehammer blir en av disse med original besetningen på plass

DreamPolice2[1]

LAST GREAT DREAMERS (UK) Av og til dukker det opp nye band som låter som de kommer fra en annen tid. London baserte L:G:D er et slik . Med sin Radio vennlige Power poprock har L:G:D høstet enormt bra kritikker i England . Musikalsk er inspirasjonen hentet hos klassiske band som Mott The Hoople , T-Rex -Hanoi Rocks ,The Cash og flere . Bandet gjør sitt første besøk i Norge på Lillhammer

last-great-dreamers-promo-pic-2016

BLACK ICE .Gausdølene i Black Ice gjør en av landets beste AC/DC tributs . Bandet har fått mye forkjent oppmerksomhet i vinter gjennom deltagelse i Norske Talenter.

Black Ice

Billetter til Strandtorget Classic Rock Night finner du på www.gdbilett.no eller du kan stikke innom GD og kjøpe den der . Billett pris er 650 Kr pluss bill avgift . Det legges ut kun 1500 billetter . Vi har bestilt sol men uansett vil arenaen som lages inneholde telter , skulle det komme noen dråper fra oven så skal vi nok overleve.

Publisert: 06.06.2018 14:12 Forfatter: Linda Øvstehage