menu

Vår og sommertrender hos DNA

 

FILAFEBER! 90's merket FILA er nytt hos Dna butikkene denne våren og er tilbake for fullt med sine chunky såler og store logos.

Her ser du modellen Disruptor i lyserosa, - med en aggressiv 90's såle er denne noe av det mest trendy du kan ha på bena nå!

Bamas FRESH såler er noe vi alltid anbefaler nå som varmen har kommet. Disse lukter ikke bare godt, men de fjerner bakterier,

trekker til seg fuktighet og er supertynne! De kan klippes til og i en pakke får man 6 par såler til en nette sum på 79,-.

dna hvite fila

 

Vårt konsept i DNA tilbyr trendy sko og tilbehør fra kjente og spennende varemerker. Og denne våren er det mye fokus på Platform Sneakers i ulike varianter!

 

Girly Sneakers som disse hvite fra ROOTS med tykke silkelisser passer til alt! Fresh og clean med helhvitt og kombinert med en blomstrete kjole er man klar for festival.

Den ekstra høyden man får er noe de fleste også setter pris på.

hvite med sløyfe dna

 

Liker man litt mer farger kan denne Basket modellen fra Puma være midt i blinken! En utrolig søt sko med nydelig blomstermønster og også tykke silkelisser. Rosa i alle nyanser selges det mye av.

dna sommersko

Et tips til varme sommerdager er Shoe deo fra Bama, denne settes direkte i skoene og dyttes ned,- og vipps har du godlukt rett i skoen! Ganske genialt om man blir litt klam, noe som ikke er til å unngå i varmen. Også perfekte for treningssko som trenger å freshes opp!

dna

 

Ellers selger vi mye av SUPERGA med sine platform Sneakers i flotte sommerfarger. Vans med sin old School modell er fortsatt utrolig populær, og her ser du en av årets nye farger i gult!

gule sneakers

 

Med større fokus på trendy Sneakers, har vi mindre fokus på sandaler. Men det selges allerede mye av Birkenstock, og ønsker man er rimeligere variant har vi gode etterligninger fra ROOTS. Et tips for behagelige sommerføtter og som er fantastisk om man går mye barbeint i sandaler, er Silky comfort fra Bama. En spray med silkeproteiner og svak duft som sprayes rett på foten eller i skoen, forhindrer friksjon og gnaging. Samtidig gjør den en klam sommerfot tørr på et øyeblikk! Liten og nett, og et must have om man skal reise til varmere strøk i sommer!

Publisert: 16.05.2018 15:51 Forfatter: Linda Øvstehage