menu
Notabene

Notabene

Spesialbutikker

Notabene er bokhandelen som har alle de andre spennende tingene i tillegg til bare bøker. Ingen anledning er for liten for en hyggelig oppmerksomhet til deg selv eller noen du er glad i.

Daglig leder: Lina Kletthagen

Nettside:www.notabene.no/

Telefon:61 26 02 40

Åpningstider:09 - 20 (18)

Gjennom å kunne tilby våre kunder det beste av produkter innen vår bransje vil du garantert finne produkter som passer ditt ønske og behov. I våre butikker skal kundene finne et unikt varesortiment beregnet på alle aldersgrupper. Butikkene skal bugne av aktuelle produkter og varer opp mot aktuell årstid, sesong og trend! Med vår satsning på produktområdene bøker, kort, spill og kontorrekvisita finner du også et bredt sortiment innen gaver og reiseartikler enten om du er på jakt etter en overraskelse til deg selv eller til andre.

Med våre 110 butikker fordelt på alle landsdeler er Notabene en av de største filialkjedene innen bok- og papirbransje i Norge. Klikk på linken nederst på siden for å finne din nærmeste Notabene-butikk. Våre medarbeidere spiller en viktig rolle for å kunne gi deg som kunde en god opplevelse når du besøker en av våre butikker. Dersom du har lyst til å bli en av oss, trykk gjerne på linken ledig stilling, og vurder om vi har en stilling passende for akkurat deg…
Notabene – best på gleder og overraskelser!