menu

Glitter søker butikkselger - tilkallingshjelp

Glitter Lillehammer søker butikkselger - tilkallingshjelp

Fokusert salg og utmerket service gir gode resultater. Dette er Glitters oppskrift på suksess. Hos Glitter har du varierte arbeidsoppgaver og mye egenansvar. Kunder og kolleger er positive, og du får jobbe med det beste som finnes – salg, trender og mote! Din erfaring med kundeservice og salg har gitt deg trening i å jobbe effektivt og selvstendig mot oppsatte mål.
Du ser utfordringer i stedet for problemer. Mote er din lidenskap, og du har en engasjert og ansvarsfull personlighet. Du er trygg på deg selv og vil satse på egen utvikling. Med andre ord er du en Glitter-person med stor G.
Vi har utfordringer, målene er høye og selskapets karrieremuligheter er åpne for deg. Vi støtter deg på veien mot vår felles framgang.
Vil du satse på deg selv – kom til Glitter!
Vi ser etter en tilkallingshjelp som kan jobbe ekstra ved behov, slik som ved ferier, fravær og ellers når det er behov. Det vi være et stort behov i høysesong, slik som månedene november, desember og mai. Det kan være mulighet for fast stilling etter hvert.

Det må påregnes vakter på både dag, kveld og helg. Kun søkere over 18 år vil bli vurdert for stillingen.
Søknadsfrist: 31.10.17
Tiltredelse: Omgående
Dersom du har spørsmål om stillingen kan Jorunn kontaktes på tel 95267243, eller send en e-post til jorunn.bolme@glitter.no

Publisert: 24.10.2017 11:13 Forfatter: Linda Øvstehage