menu

Ledig stilling hos Interoptik

Vil du jobbe med oss som brenner for de gode kundeopplevelsene?

Vil du spre glede og god kundeservice med oss? Vi hos Interoptik Strandtorget har mange års erfaring i bransjen. Vi har høy fokus på faglig ekspertise og bransjeledende service og produktkunnskap og sørger med dette for at kundene ser bra i alle situasjoner. Vi ser etter en ny kundeveileder som vil vise kundene det beste innen øyehelse. Vi ser etter en ny kollega i en 50-100% stilling med glimt i øyet og som passer godt inn og som sikrer at våre kunder fortsatt møtes med ekspertise i alle ledd når de kommer til oss.   Vi vil bli bedre kjent med deg som:      

Nødvendig faglig kompetanse:      

 Vi er i en bransje med stor variasjon i arbeidshverdagen. Trives du med utfordringer og lærer raskt nye oppgaver er du den vi ser etter. Vi trenger en ansvarsfull person som har ståpåvilje og legger ned ekstra innsats når det er nødvendig. Det kreves at du tar i bruk muligheter for videreutvikling eller opplæring i faget.

Vi ønsker deg som er interessert i å bli kjent med en ny bransje og som sammen med oss setter høye standarder for kvalitet og kundetilfredshet. Det kreves at vi tilegner oss god produktkunnskap og følger med på moter trender og endringer i motebildet. Hverdagen blir til det man gjør den til selv.  

Alle søknader må leveres elektronisk gjennom denne annonsen. Vi tar dessverre ikke imot søknad på mail, de vil bli slettet. 

 Søknader behandles snarest, så send inn fortløpende. Husk å merke hvilken stillingsprosent du søker. Startdato etter avtale.

Søk stillingen

Spørsmål om stillingen:
Anita Pladsen Butikksjef

E-mail   

Tlf: 61 05 76 60  

Publisert: 21.09.2018 12:34 Forfatter: Linda Øvstehage