menu
HairShop Frisør

HairShop Frisør

Service og tjenesteytende

Hos HairShop Frisør er det alltid morsomt og kult!

Nettside:www.hairshop.no

Telefon:90 73 02 42

Åpningstider:9 - 20 (9 - 18)

NO MORE BAD HAIR DAYS!
I Hairshop ser vi på håret som ditt viktigste assessoar og vi har ekspertisen på behandlinger og produkter som gjør det mulig for deg å være fin på håret hver dag! Vi er like opptatt av at kunden er fin på håret også mellom frisørbesøkene. Vårt mål er at kundene skal være fine på håret hele året fordi vi forstår hvor viktig håret er for kundens identitet og personlighet. Hairshop sin misjon er: Your hair is my pride! Vi brenner for faget og elsker å gi kundene tips og inspirasjon til ny frisyre, hårpleie og styling.

 Bestill time her.

MERKER

Vi har bransjens bredeste produktutvalg! Vi har merker som Fudge, Catwalk, TIGI, Bed Head, Moroccain oil, Sexy Hair, KMS, Osis, Label M, SP, Wella, Nioxion, Sebastian, GHD, American Crew, Loreal, Redken og Matrix.

FORDELSPROGRAMMET COMPLIMENST

Bli med i vårt fordelsprogram, Compliments og opptjen poeng på alle kjøp og behandlinger. Poengene kan du bruke neste gang du er innom HairShop Frisør som betaling for behandlinger og kjøp. Som medlem i Compliments vil du også få nyheter med hårtrender, inspirasjon og unike fordeler og ekstra gode tilbud. Les mer om Compliments her.

Vi gleder oss til å se deg i en av våre frisørsalonger!

Følg oss på Facebook /hairshopfrisor

Følg oss på instgram @hairshopfrisør