menu
Bjørklund

Bjørklund

Spesialbutikker

Alle fortjener og skinne litt!

Bjørklund Gullsmed og Urmaker er en av Norges største klokke- og smykkekjede. Bjørklund med sine 90 butikker er Norges største kombinasjonskjede innenfor klokker og smykker. Gjennom 25 år har vi hatt et mål om å være den mest forbrukervennlige, mest troverdige og tilgjengelige smykke- og klokkekjeden i Norge. Vi har god fagkunnskap på våre ansatte som hjelper deg med veiledning og yter god service.

Plassering:1. etasje

Nettside:www.bjorklund.no/

Telefon:61 28 99 77

Åpningstider:09 - 20 (18)

Vi holder til ved hovedinngangen til senteret hvor jentene på Bjørklund ønsker deg velkommen til et bredt utvalg og gode priser på klokker og smykker i flotte innbydende montere. Vi selger alt av gull, sølv, diamanter, edelstener og perler. Av smykkemerker kan vi nevne Blossom, ByBiehl, A&C, Frost og Magi. Her finner du noe i enhver prisklasse! Vi har også flotte smykker til herrer fra merkene Police, Jonas og Felix. Her finner du også slipsnåler og mansjettknapper.

Hos oss kan dere også designe deres egne gifteringer. Her får dere ta del i prosessen med å skape helt unike ringer til deres store dag.

Bjørklund Gullsmed og Urmaker tilbyr alt fra armbåndsur til dame, herre og barn. Vi har vekkerur, lommeur, søsterur og veggur. Vi tilbyr også alt av reparasjoner og service av klokker og smykker samt gravering på smykker, klokker og vårt brede utvalg av dåpsartikler.  Vi selger også bunadssølv, smykkeskrin og klokkeskrin. Butikken har også et godt utvalg av byttegull produkter og egen Bjørklundkonto med 0,- i gebyr og rente!

Vi i Bjørklund har et godt utvalg av kjente merkevarer innenfor klokker til gode priser. Vårt utvalg består av:

Seiko, Swiss Military Hanowa, Citizen, Nixon, Gant, Daniel Wellington, Police, Skagen, Mango og Mango Frutti, Casio, G-Shock, Inex, Club, Triwa, Gul, Mockberg.

 Daglig Leder: Therese Antonsen Kaulum. Vi ønsker deg velkommen inn for en god opplevelse hos oss.