menu
Bjørklund

Bjørklund

Spesialbutikker

Alle fortjener og skinne litt!

Bjørklund Gullsmed og Urmaker er en av Norges største klokke- og smykkekjede. Bjørklund med sine 73 butikker er Norges største kombinasjonskjede  innenfor klokker og smykker. Gjennom 21 år har vi  hatt et mål om å være den mest forbrukervennlige, mest troverdige og tilgjengelige smykke- og klokkekjeden i Norge. Vi har god fagkunnskap på våre ansatte som hjelper deg med veiledning og yter god service.

Plassering:1. etasje

Nettside:www.bjorklund.no/

Telefon:61 28 99 77

Åpningstider:09 - 20 (18)

 Vi holder til ved hovedinngangen til senteret hvor jentene på Bjørklund ønsker deg velkommen til et bredt utvalg og gode priser på klokker og smykker i flotte innbydende montere. Vi selger alt av gull, sølv, diamanter, edelstener og perler. Vi har også en flott serie fra Dråpe, og gjennom dem samarbeider vi med UNICEF om å bygge brønner i Mosambik. «Dråpe for vann-vann for verden» Vi har også flotte smykker i stål fra DKNY til dame og fra Police til herre.

Bjørklund Gullsmed og Urmaker tilbyr alt fra armbåndsur til dame, herre og barn. Vi har vekkerur, lommeur, søsterur og veggur. Vi tilbyr også alt av reprasjoner og service av klokker og smykker samt gravering på smykker, klokker og vårt brede utvalg av dåpsartikler.  Vi selger også bunadsølv, smykkeskrin, klokkeskrin og kortholdere. Butikken har også et godt utvalg av byttegull produkter og egen Bjørklundkonto med 0,- i gebyr og rente!

Vi i Bjørklund har et godt utvalg av kjente merkevarer innenfor klokker til gode priser. Vårt utvalg består av:

Seiko, Swiss Military Hanowa, Citizen, Nixon, Gant, DKNY klokker, Police, Skagen, Mango og Mango Frutti, Casio, G-Shock, Inex, Club, triwa, Gul og Smurfeklokker.

 Daglig Leder: Therese Antonsen Kaulum. Vi ønsker deg velkommen inn for en god opplevelse hos oss.

Bjørklund