menu

Glitter Strandtorget søker butikkselger i 50% stilling.

Til vår butikk på Lillehammer søker vi nå butikkselger i 50% stilling 

Fokusert salg og utmerket service gir gode resultater. Dette er Glitters oppskrift på suksess. Hos Glitter har du varierte arbeidsoppgaver og mye egenansvar. Kunder og kolleger er positive, og du får jobbe med det beste som finnes – salg, trender og mote! Din erfaring med kundeservice og salg har gitt deg trening i å jobbe effektivt og selvstendig mot oppsatte mål.
 Du ser utfordringer i stedet for problemer. Mote er din lidenskap, og du har en engasjert og ansvarsfull personlighet. Du er trygg på deg selv og vil satse på egen utvikling. Med andre ord er du en Glitter-person med stor G.
 Vi har utfordringer, målene er høye og selskapets karrieremuligheter er åpne for deg. Vi støtter deg på veien mot vår felles framgang.

Vil du satse på deg selv – kom til Glitter!

 Stillingen er en fast stilling i ca 18,75t pr. uke (50%)
Det må påregnes vakter på kveldstid og helg. Det vil i perioder være et større behov, slik som ved ferieavvikling, fravær og høysesong. 

Vi ser etter en person som kan jobbe dagtid i tillegg til kveldstid, derfor vil kandidater som går på videregåede skole ikke være aktuelle.

I stillingen vil det bli noen ansvarsområder, så vi ser etter kandidater som har erfaring fra tilsvarende butikkarbeid. Kun søkere over 18 år vil bli vurdert for stillingen.

Om dette høres ut som noe for deg, ber vi om at du sender inn søknad og CV via linken tilknyttet denne stillingsannonsen. Du må gjerne komme innom butikken vår for en prat, men alle søknader må sendes inn som nevnt over.  

SØK STILLINGEN

 Søknadsfrist: 12.08.18 
 Tiltredelse: Senest 01.09.18, med opplæring i august

Dersom du har spørsmål om stillingen kan butikkleder Adriana kontaktes på telefon 61 27 04 12. 

Publisert: 06.08.2018 09:06 Forfatter: Linda Øvstehage